۱۹ آذر ۱۳۹۲، ۱۳:۱۵

رکنی تأکید کرد:

سازمان نظام مهندسی محیط زیست تشکیل شود

سازمان نظام مهندسی محیط زیست تشکیل شود

قم - خبرگزاری مهر: مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم بر ضرورت تشکیل سازمان نظام مهندسی محیط زیست با توجه به افزایش کمی و کیفی رشته ها و فارغ التحصیلان دانشگاهی مرتبط با محیط زیست و حفاظت آن در کشور، تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمودعلی رکنی در نهمین جلسه اندیشکده تشکل‌های زیست محیطی استان قم در سخنانی اظهار داشت: رشد و تقویت سازمان های مردم نهاد یکی از سرفصل های منشور حقوق شهروندی است و نقش آفرینی مردم در اداره کشور را به دنبال دارد.

وی خاطرنشان کرد: تشکل های زیست محیطی استان قم در سالهای اخیر، مشارکت گسترده و تعامل مناسبی با اداره کل حفاظت محیط زیست استان برقرار کرده و اقدامات موثری در راستای حفظ و حراست از عرصه های زیست محیطی و اشاعه فرهنگ زیست محیطی در میان اقشار و آحاد مختلف مردم انجام داده اند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست قم بر ضرورت ایجاد فضای همکاری و تعامل دو سویه، موثر و سازنده با موسسات و تشکل های زیست محیطی استان تاکید کرد و گفت: با توجه به محدودیت در منابع انسانی و اعتبارات، بدون تردید باید از همه ظرفیت ها و توانمندی های مردمی و دستگاههای اجرایی در جهت مدیریت هوشمندانه و حفاظت خردمندانه از محیط زیست استفاده کنیم.

وی همچنین با اشاره به نقش و جایگاه محیط زیست در دستیابی به توسعه پایدار در کشورمان، تصریح کرد: امروز باید استفاده از مدیریت سرزمینی جامع، هوشمند و بروز که در آن تمامی مولفه های اثرگذار در بستر مفاهیم و آموزه‌های دینی و مذهبی و فرهنگ اصیل بومی و ایرانی قرار بگیرد، در دستور کار جوامع تاثیرگذار و تاثیرپذیر قرار بگیرد.

رکنی در پایان، لزوم ایجاد نظام مهندسی محیط زیست با توجه به افزایش کمی و کیفی رشته ها و فارغ التحصیلان دانشگاهی مرتبط با محیط زیست را مورد توجه قرار داد و گفت: امیدوارم با پیگیری مسوولان امر تشکیل سازمان نظام مهندسی محیط زیست، ضمن اشتغال مفید و مولد برای فعالان این عرصه، بسیاری از مسائل در این حوزه به ویژه در بخش نظارت بر فعالیت ها و فرآیندها توسعه اثرگذار بوده و پویایی تشکیلات و اندیشه های خردمندانه را به دنبال خواهد داشت.

اتصال راه آهن به منطقه ويژه اقتصادي سلفچگان باعث جذب سرمايه گذاران مي‌شود

در جلسه بررسي وضعيت پروژه اتصال راه آهن سراسري به منطقه ويژه اقتصادي سلفچگان، مهندس جواد دلاوري معاون امور عمراني استانداري قم با اشاره به مزيت هاي اقتصادي منطقه ويژه سلفچگان اظهار داشت: اين منطقه به عنوان بندر خشك و مهمترين و نزديك ترين منطقه ويژه اقتصادي به پايتخت و به منظور جذب سرمايه گذاران داخلي و خارجي موقعيت بسيار ويژه و ممتازي در شاهراه ترانزيتي كشور دارد.

وي افزود: در همين راستا پروژه اتصال راه آهن سراسري به اين بندر خشك به طول 8 كيلومتر يكي از اولويت هاي توسعه اين منطقه به حساب مي آيد و در تلاش هستيم تا با جذب اعتبارات ملي اين پروژه را تكميل نمائيم.

معاون امور عمراني استاندار با بيان اهداف اتصال منطقه به راه آهن سراسري بيان داشت: حمل و نقل سريع و ايمن محصولات توليدي و به طبع آن افزايش ثروت ملي و توسعه اقتصادي، كاهش هزينه هاي حمل و توليد به منظور ورود به بازارهاي رقابتي جهاني و افزايش اشتغال و توليد از ديگر مزيت هاي اين پروژه است.

وي اضافه كرد: در حال حاضر اين پروژه در بخش زيرسازي حدود 40 درصد پيشرفت فيزيكي دارد و مراحل روسازي و ريل گذاري پروژه توسط راه آهن كشور اجرا مي گردد و اميدواريم با جذب به موقع اعتبارات زيرسازي پروژه در موعد مقرر به پايان برسد.

 

کد خبر 2192716

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha